Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Davutoğlu: "İhanetin hesabını verecekler"
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle;


Şehidimizin babası Mehmet Özdemir ile görüştüm.  Nuh'un şehadetini konuştuk. Allah askerlerimizin, polislerimizin gazalarını mübarek eylesin. 

Biz 2.5 milyon Suriyeli kardeşimizi misafir ederken bir an bile tereddüt etmedik. 

Suriye'de yaşanan vahşete Rusya da ortak olmuştur. Bu vahşiliğe ses çıkarmalıyız. 

Dün sahillerimize vuran 36 cesedin sorumlusu ve vebali BM'dir ve ona buna ses çıkarmayan Avrupa'dır. Bunun sorumlusu Suriye'yle ilgili her şeyi veto eden Rusya'dır. 

Bizler her platformda bu kardeşlerimizin hakkını hukukunu sürdüreceğiz. 

Seçim vaatlerinin hepsini tek tek gerçekleştirmeye başladık. Önümüzdeki 3 ay içerisinde tüm vaatlerimizi yerine getirmiş olacağız. 

Ankara'da dev projeler için düğmeye basıldı. Ulus'un ulusumuza yakışır bir hale gelmesi lazım. Çünkü orası Cumhuriyetimizin odak noktasıdır. Güzel Ankara'yı yeniden bir bir imar edeceğiz. Yapılacak olan hizmetlerin yeniden tüm Ankaralılara hayırlı olmasını diliyorum.

Gururla ifade ediyorumki en çevreci hükümetler AK Parti hükümetlerine aittir. Çevreciler duysun AK Parti döneminde 3.5 milyar ağaç dikilmiştir.

AK Parti belediyeciliğinin çok sayıda ilkleri de oldu. Temel atarken gün verme geleneği AK Parti'ye aittir. Yine toplu açılışlar da AK Parti belediyeciliği ile başlamıştır.

Bugün her yönden gelişmiş bir Ankara var. Tükettiği elektriği üreten bir Ankara var. Dünyanın bir çok bölgesinden ödüller alan Ankara var.

Biz farklı partilere ait olan belediyelere ayrımcılık yapmıyoruz. Bütçeyi adil bir şekilde dağıtıyoruz.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinin yüzde 96,7'si merkezi yönetimden karşılanıyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin giderinin yüzde 67'den fazlası personel giderlerine harcanıyor. Bu rakamın nerelere harcandığını takip ediyor olacağız. Mardin'de belediyenin yatırım giderleri tutarı toplam giderin için yüzde 7'lik bir kısmı kapsıyor. Normalde bu rakam diğer büyükşehirler yüzde 47.

Şimdi çıkmışlar özerklik diye bir şey tutturmuşlar. Sen özerkliği bırak da sana verilen bütçe ile şehrine yatırım yap. Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Van'da da hemen hemen aynı tablolar var. Hizmet yok, barikatlar var, hendekler var. Halkın bunlardan hesap sorması lazım. Bunların derdi şehirleri imar etmek deği varsa yoksa ideoloji, kara propaganda ve terör. Teröristin kazması bunlardan, teröristin iş makinası bunlardan... Bu ihanetlerin hesabını verecekler. Biz bu kaynakları havadan kazanmıyoruz. Bu kaynakları aziz milletimize harcamak zorundadırlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.