Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Sen Körfez'i dolan
Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

8 SAATLİK YOLU 3,5 SAATE İNDİRDİK
İstanbul-İzmir yolunu 8 saatten 3,5 saate indiren Körfez Köprüsü'nün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte açılşını yaptıklarını anımsatan Davutoğlu"Osmanlı'nın başkenti İstanbul ile istiklalimizin timsali İzmir'i birleştiriyoruz, 8 saatlik yolu 3,5 saate indirdik" dedi.

1,5 SAATLİK KÖRFEZ YOLU 6 DAKİKAYA İNDİ
Yeni açılan Körfez Köprüsü sayesinde, feribotla yaklaşık (sıra bekleme süresi de dahil) 1,5 saatte katedilen, karayoluyla ise Körfez'in baştan sona dolanarak 1,5-2 saatte geçilen yol sadece 6 dakikada katedilmiş olacak.

"KILIÇDAROĞLU 1,5 SAATTE KÖRFEZ'İ DOLAŞSIN"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Körfez Köprüsü'nü anlatırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na köprünün bu özelliğini hatırlattı "Sen muhalefetsin, boş vaktin çok, köprüden geçmezsen 1,5 saatlik yolu dolaşırsın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çılgın 8 yıl önce

İlk öncede bu tipleme geçer

Avatar
vedat 8 yıl önce

Peki kaç paraya gececegim o köprüyü param yok gecebilecekmiyim

Avatar
Alihan Ayyildiz 8 yıl önce

Ben chp Li olsam dinime imanima Ak parti ye oy vermediysem o kopruden gecmem!