Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Davutoğlu: "Yahu hala hayırda 'hayır' var diyor"

Bursa mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Davutoğlu "Dün dahi, hayırda 'hayır' var diyor. Yahu bir kez de millete evet deyin" açıklamasını yaptı.

Davutoğlu, muhalafet partilerinin siyasi sorumluluktan kaçtığını söyledi. Koalisyon, terörle mücadele ve geçici hükümet konularında muhalefetin yardım elini uzatmadığını söyleyen Davutoğlu, "bize hep 'hayır' demeyi tercih ettiler" yanıtını verdi. Davutoğlu "mili iradeye ve kardeşliğe evet demede 'hayır' vardır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun da görüşme taleplerine olumlu yanıt verdiğini söyleyen Başbakan CHP liderini de geçici hükümete bakan yollamamak ve işbirliği yapmamakla eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.