Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Mecliste 376 evet oyu ile kabul edilen dokunulmazlık teklifinden sonra HDP lideri Selahattin Demirtaş açıklamalarda bulundu.
İlk turda çoğunluğu 'Hayır' diyen CHP, ikinci turda 'Evet' dedi. Böyle referanduma gerek kalmadan fezlekesi olan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması yönündeki yasaya onay çıktı.
Oylama sonuçlarına oldukça tepkili olan HDP lideri Selahattin Demirtaş, CHP'ye ateş püskürdü:

CHP MUHALEFET PARTİSİ DEĞİL
İlk turda da CHP'nin oylarıyla yüksek çıktı. Aleni bir CHP desteğiyle oldu. Karar CHP'nin kurumsal desteğiyle alındı. CHP muhalefet partisi olmaktan çıkmıştır. Gözaltına alınan her arkadaşımız CHP'nin desteğiyle bu uygulamaya maruz kalmış olacak. Meclis'te tek bir muhalefet partisi kaldı, HDP'dir o da.

AYM'YE BAŞVURU YAPACAĞIZ
Demirtaş, "Kararın iptali için AYM'ye başvuru yapacağız. Yapılan darbeye karşı AYM'ye başvurmamız için 52 yürekli vekile ihtiyaç var. Yanımızda olacak cesur yürekli vekiller var mı göreceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim ibac 8 yıl önce

Milli iradeye saygılı olacaksınız

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Artık meclis içinde değil, layık olduğunuz demir parmaklıklar arkasında fini köpeği gibi havlamaya devam edersiniz...akp nin bir an önce bu yılanların başını ezmesi lazım.diğerleri çil yavrusu gibi dağılacaklardır.Bence bu pkk dağda,şehirde değil,Mecliste biter.meclisten arındırın yeter.

Avatar
Hakki 8 yıl önce

Istediğini istediğin yere şikayet et eyerki halk oylama yaparsa ozaman ne bok yiyecen

Avatar
polat 8 yıl önce

Layık olduğunuz çukur ve hendeklerden medet umsanız iyi olur.Aym sizi adam yerine koyarsa bu memlekete çok yazık olacak.Eninde sonunda hainler hakettileri en ağır cezayı almalılar.Göz göre göre bu milleti kandıracağınızı zannettiniz.Şimdi sırtınızı nereye dayarsanız dayayın ama bu miletin Aym si size prim vermeyecektir.

Avatar
Ak Parti aşığı 8 yıl önce

Paşa paşa geleceksin o savcının hakimin ayağına halkın sesi zaten dokunulmazlığı kaldırıyor yavşak herif fazlalık olan piçler sizsiniz oh ne ala memleket terör örgütünü öv propagandasını yap yok öyle dünya görücez bakalım

Avatar
kahramanmaraşlı 8 yıl önce

senin gibi demokrat partininde taaaaaaa amg sizin gibi demokrat partininde miletibir birine dusuren sizingibi yavsaklar degilmi amg burasi turkiye cumhuriyeti uc bestane cabulcu cikmis teror profondasi yapiyo yok polise meydan okuyo yok askere kimsinizla siz simdi gelsinde kurtarsin o savundugunuz pkk elbet onlarinda sonu gelecek yakindir

Avatar
Kamuran Ünal 8 yıl önce

Bunlar. böyle ahkam kesiyolarya bakın görün 2 yada 3 aya kadar hepsi ka cı cak lar.araki bulasiniz

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Chp den 52 vekil destek verir görünen köy klavuz istemez. Yazık Atamızın partisi ne halde :( helal olsun mhp ve akp ye