Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Demirtaş'tan Leyla Zana açıklaması

Leyla Zana 24 yıl önce Meclis'teki yemin krizi yüzünden cezaevine girmiş bir isim. Kürt sorununun çözümünde 'akil kişi' olarak öne çıkan Leyla Zana Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir görüşme talep etti, Erdoğan da bu talebe olumlu yanıt vereceğini duyurdu.

DEMİRTAŞ DEVRE DIŞI KALDI

Erdoğan-Zana görüşmesi bir bakıma HDP lideri Demirtaş'ın devre dışı kalıp, Zana'nın dirket muhatap olması anlamına geliyor..

Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı'yla görüşme yapacağnının öğrenilmesinden çok kısa bir süre sonra HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş bir açıklama yaptı.

DEMİRTAŞ: LEYLA ZANA'NIN KİŞİSEL BAŞVURUSU, PARTİMİZİ İLGİLENDİRMEZ

Demirtaş, Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7-8 ay önce randevu talep ettiğini söyledi. Demirtaş "kişisel olarak çaba sarfetmek istiyor, partimizi temsilen alınmış bir randevu değil. Bizim açımızdan sorun olmaz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.