Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Demirtaş'tan Meral Akşener'e destek!
Pensilvanya'nın MHP üzerindeki derin operasyonu bir kez daha gözler önüne serildi. Hedef milli duruş sergileyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi devirip kaos koalisyonu oluşturmak. Kirli plan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarıyla da ortaya çıktı. MHP lideri Bahçeli'ye seslenen Demirtaş, "Koltuğu gidecek" iddiasında bulundu.

Demirtaş, tutuklu akademisyenlere destek vermek için Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'na geldi. Burada yaptığı konuşmasında MHP'de muhaliflerin başvurusu üzerine mahkemenin kurultay kararı vermesine değinen Demirtaş, Bahçeli için "Koltuğu gidecek" iddiasında bulundu.

Demirtaş şunları ileri sürdü:

"Çin malı milliyetçi niye bu kadar panikte. Koltuğu gidecek. Savaş onların koltuklarının teminatıdır. Milliyetçi partinin teminatı kandır. Kan aktığında bunların yüzüne can geliyor. Oradan besleniyorlar. Şehit cenazelerindeki propagandadan, orada verdikleri gazla, orada coşturdukları şövanist duygularla ayakta kalabiliyorlar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.