Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Demirtaş'tan seçim şarkısı açıklaması!

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da bayram namazı sonrası açıklamalar yaptı. AK Parti'nin yasaklanan seçim şarkısını değerlendirdi. "Bismillahlı değil, tövbe estağfurullahlı seçim şarkısı yapın" çağrısında bulundu.

BAKANLARIN İSTİFA NEDENİ


Selahattin Demirtaş HDP’li bakanların istifasını değerlendirdi. Bakanların seçim hükümetinde yer almalarının da istifa etmelerinin de siyasi bir karar olduğunu söyledi.
İstifa nedeni olarak da bakanların Cizre’ye girememesini gösterdi.

 TEHDİT ALAN VARSA BİZE GELSİN

1 Kasım’da mahçup olmayacağız diyen Demirtaş, seçim güvenliği tartışmalarına da değindi. HDP’ye oy vermesi için tehdit edilen varsa bize başvursun dedi..

SEÇİM ŞARKISI TAVSİYESİ

Ve AK Parti’nin yasaklanan seçim şarkısı...Demirtaş AK Parti’ye bir tavsiyem var dedikten sonra Bismillahlı seçim şarkısı yerine Tövbe Estağfurullahlı bir şarkı hazırlamalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.