Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Devlet Bahçeli bu kez gerçekten istifa mı ediyor? Kulislere göre Bahçeli'nin yerine Ekmeleddin İhsanoğlu gelecek...
MHP'den kan değişikliği mi yaşanacak? 1 Kasım'da sandıktan çıkan kötü sonuç, art arda gelen istifa haberleri ve partiden ihraç edilen Sinan Oğan'ın mahkeme kararıyla yeniden partiye dönmesi MHP üst yönetimini özellikle de Bahçeli'yi zor durumda bıraktığı söyleniyor. Akşam'ın haberine göre bu Bahçeli bu gelişmeleri durdurmak için görevinden istifa edecek. Peki Bahçeli'nin  yerine kim gelecek?Kulislerden sızan bilgilere göre Bahçeli Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na bırakacak.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden art arda gelen istifa haberleri ve Sinan Oğan'ın mahkeme kararıyla yeniden partiye dönmesi MHP yönetimini zor durumda bıraktı. Aksam.com.tr'nin haberine göre; Bahçeli'nin bunları durdurmak adına istifa edeceği ve yerine de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak gündeme gelen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun MHP Başkanı olacağı konuşuluyor.

MHP BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇENLER

Ancak bir başka konuşulan kulise göre de parti tabanından bir grup Cumhurbaşkanlığı seçiminde de İhsanoğlu’nu istemiyordu. Bu ekipler ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar.

Diğer adı geçenler ise eski MHP Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ve partiden Bahçeli’nin uzaklaştırdığı Meral Akşener.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.