Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Devlet Bahçeli: Tüzük değişikliklerinin alayı geçersiz
MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP’nin kendi göbeğini kendisinin keseceğini vurgulayarak, tüzük değişikliği ile seçimli kongrenin 10 Temmuz’da yapılacağını söyledi. MHP Başkanlık Divanı’nını toplayan Bahçeli, pazar günkü kongrede iptali gerektirecek hatalar yapıldığını belirtti.
CNN Türk'te yer alan habere göre; MHP Genel Merkezi, 6. Olağanüstü Büyük Kongre için bugün ilana çıkıyor. Kongre gündemi, yapılacağı tarih, saat ve yerin bulunduğu ilanla Genel Merkez 10 Temmuz için ilk adımı atmış olacak.

Genel Merkez 10 Temmuz’daki olağanüstü kongre için 3 kişilik kongre komitesi oluşturulmasını ise “komedi” olarak nitelendirdi. Siyasi Partiler Kanunu’nda kongrelerin ya Genel Merkez organları ya da mahkeme kararları doğrultusunda yapılabileceğini savunan Genel Merkez, 19 Haziran’da oluşturulan kongre komitesinin geçerli olmadığını ve muhatap alınmayacağını da dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.