Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Devletten ilgi bekleyen Can Dündar'a kapak
Paralel çetenin MİT TIR'ları ihanetine Cumhuriyet gazetesinin manşetinden çanak tutan Can Dündar, hakkındaki kararın açıklanmasına dakikalar kala Adliye'nin önünde silahlı saldırıya uğramıştı.
Dündar, söz konusu saldırıyla ilgili şaşırtan bir çıkış yaptı, uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çalıştığı devletten adeta ilgi bekledi.
Can Dündar attığı tweette "Saldırıdan sonra hükümetten geçmiş olsun mesajı gelip gelmediğini soruyorlar, hayır 1 kişi bile aramadı" şeklinde serzenişte bulundu.

TAKİPÇİSİNDEN KAPAK GİBİ CEVAP: HÜKÜMET FİLM ELEŞTİRMENİ Mİ?
Bir takipçisi ise Can Dündar'a oldukça ilginç bir cevap verdi. Sessizharf isimli kullanıcı, saldırının kurgu olduğunu ima ederek, Dündar'a "hükümet film eleştirmeni mi, niye arasın seni" cevabını verdi.



DEVLETİN GİZLİ BİLGİLERİNİ AÇIKLAMAK SUÇUNDAN HAPİS CEZASI ALDILAR
Geçtiğimiz hafta Can Dündar ve Erdem Gül'e, "devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklamak" suçundan hapis cezası verilmişti. Dündar 5 yıl 10 ay, Erdem Gül'e ise 5 yıl hapis cezası verilmişti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAŞAR B. 8 yıl önce

helaaalll...cuk oturmuş:)

Avatar
osmanlı 8 yıl önce

İlgi berklerken ABD geçmiş olsun demedimi . çok ayıp etmiş. Maşaya kimgeçmiş olsun derki.