Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan: "Bizi çöküşe götürür"

AK Parti grup toplantısında Türkiye'yi ayağa kaldıran çocuk istismarlarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Caydırıcı olması bakımından en ağır müeyyideler neyse alınacaktır, adımları atılacaktır. En kısa sürede bu meseleyi çözüme kavuşturacağız"  ifadelerini kullandı.

TOPLUMUMUZU ÇÖKÜŞE GÖTÜRÜR

Erdoğan "Son günlerde ardı ardına karşımıza çıkan alçakça saldırılarla ilgili haberler bizi düşünmeye, sigaya çekmeye yöneltmelidir. İstismar sözü ile ifade ediliyorsa da çocuklara yönelik bu alçaklıkla istismar değil, alenen izmihlaldir, toplumumuzu çöküşe götürecek dinamittir, alçaklıktır. Gerek Adana'da, gerek Antalya'da cereyan eden olaylar bizler için onulmaz yaralar açmıştır." dedi

İLK BAKANLAR KURULUNDA GÖRÜŞÜP HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Bu heyetimiz çok kısa süre içinde yaptıkları değerlendirmeler ışığında tekliflerini şahsıma ve sayın başbakana getireceklerdir. Burada caydırıcı olması bakımından en ağır cezai müeyyideler neyse bunlar da kesinlikle alınacaktır. Çocuğun bedeninde ve ruhunda açılan yaralan bir insanı taaammüden öldürmekle aynıdır. Bu böyle bilinsin. Bu tür suçlara verilen cezaların ve infazın da hissiyatımıza uygun şekilde uygulanması gerekir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.