Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Erdoğan: Daha da rahatsız olacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "79 Milyon Bir Bayrak Altında" adlı programda konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşması:

Allah'a hamdolsun, Van'daki saldırılarda yaralanan vatandaşlarımızın çoğu taburcu oldu. 1 kişi hariç.

'15 TEMMUZ İMAN GÜCÜYLE PÜSKÜRTÜLDÜ'

Hiç bitmeyecek gibi gelen gecelerde birbirimize kılavuzluk ettik. 2002'den beri süren mücadele döneminde birlikteydik. Temeli iman ve ahde vefa olan bu bağ olmasaydı ne 15 Temmuz'dan ne de terör kılıfında sürdürülen uluslararası operasyondan kurtulma durumumuz olmazdı. 

F-16'lar kar etti mi, etmedi. İman, o cehverki ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür. O gece imanlı millet, imandan binasip olanlara gösterdi. Mücadele, hamdolsun zaferle sonuçlandı.

Karşınıza 367 garabeti de çıkartsalar, tankla topla gelseler farketmez. Sizin biriniz onlara bin, onların bini size bir gözükür. 

'Biz nice az yığınları büyük topluluklara galip kıldık' diyor. Bunu en son 15 Temmuz'da gördük. Altını çiziyorum, bu gücün altında iman vardır. 

'NOKTA KOYMADIK VİRGÜL KOYDUK'

Sivaslı bir kardeşimiz köprünün yakınında vuruluyor. Çıkma kararını verdiği zaman abdest alıp namaz kılıyor. Hanımı da ben geleceğim diyor. İkisi beraber köprüye yürüyor. Şehit oluyor. Bu vaka bir şey gösteriyor, siz de hazır olun.

Biz nokta koymadık, virgül koyduk. Önce biz kendi aramızda bir olacağız ki, milletimizi de bu çekirdeğin etrafında birleştirelim.

Bayramın birinci gününde Van'da bomba patlatan vandalları er veya geç kanlarında boğacağız. Bu güzel bayramlarımızı millete zehir etmeye kimsenin hakkı yok. bu alçaklar bunun hesabını verecek.

İDAM KARARI

Devletin içinde devlet olmaz. Pensilvanya'ya mı kaçar, nereye kaçarsa kaçsın. Kovalayacağız. Beyfendi kainatın imamıymış. 170 ülkede okulları varmış. Hesap başka. Kıtalarda imamlar var. Hesap büyük, ama hesap çok farklı yerden döndü. Savruldular ve kaçıyorlar. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. 

Millet idam talebinde bulunuyor. Parlamento bu kararı verdiği anda kimsenin karşı çıkma yetkisi yoktur. Bazı Avrupalı liderler diyor ki 'Siz idamı savunuyorsunuz.' Dedim ki, 'Bu kararı millet istiyor parlamento veriyorsa, siz karışamazsınız.'

Si bizi yalnız bırakmadınız. Bizler zaferle değil seferle mükellefiz. Şu an seferdeyiz. Son 200 yıldır sürekli acılar yaşayan milletimizin zaferlere ihtiyacı var. Seferleri zaferle taçlandırmak için çalışıyoruz.

Oyun büyük. 15 Temmuz bu oyunun nihayeti değil aşamasıdır. Irak'ı, Afganistan'ı, Libya'yı, Mısır'ı karştırdılar. Oynanan İslam Dünyası'nda. Milletimiz bizden bu oyunu kökünden bozmamızı istiyor. 

FETÖ'yle ilgili önemli mesafe katettik ama daha katetmemiz gerekiyor. FETÖ, PKK ve DAEŞ'in birbirinden farkı yok.

BELEDİYELERDE GÖREVDEN ALMALAR

PKK'nın güdümündeki bazı eylemler çukur operasyonlarında aktif görev üstlendiler. Kamu görevinden ziyade örgütüm uşaklığını yaptılar. 28 belediye başkanı görevden alındı. 

Bazıları seçilmişler nasıl alınmış diyor.

'Bal gibi de alınır' 

Bitmedi, devamı var. Çünkü rahat durmuyorlar. Belediye kamyonlarıyla TNT taşıdılar. Bunların oranın halkına yaptığı zulmü yakından biliyorum. Her taraf leş. Lağım sokaktan akıyor. Vatandaşı bunlardan mahrum yaşamaya mahkum ettiler. Bunlar zaten gerçek anlamda belediye başkanı değildi.

Milletimizi 'Ya devlet başa, ya kuzgun leşe' noktasına getirmeden bunların yapılması şart.

FIRAT KALKANI OPERASYONU

Bölgede terör örgütlerinin ardında duran riyakar ülkelerden bıktık, usandık. Bölgede akan kana ortaklar. Konu Suriye ve Irak meselesi olmaktan çıkmık, kendi beka meselemiz olmuştur. Sahada daha aktif olma kararı aldı.

Burada eğit donat anlayışıyla Suriye insanını eğitelim donatalım. Uçuşa yasak bölge yapalım. Güvenli Bölge yapalım. 

İkili görüşmede onayladılar sonradan sırtlarına döndüler. Biz kendimizi savunmak zorundayız. Onun için Cerablus oldu. Hamdolsun, Cerablus ve Azez buluşmuş durum. Şuanda ateşkesteyiz. 2-3 köyde sıkıntılar var. 48 saat başarılı geçerse bir hafta daha uzatılacak. İnşaallah, daha sonra daimi hale gelecek.

Bugün yaptığımız işin adı, herkesin makul bulduğu bir iştir. Bu operasyondan sadece terör örgütü şikayetçi. Benzer bir yaklaşımın Irak'ta olması fikrindeyiz. Herkesi Irak konusundaki İnsiyatifimize destek vermeye çağırıyoruz. Yanı başımızda hergün masum kanı dökülüyor. 

DAHA FAZLA RAHATSIZ OLACAKSINIZ!

Güçlü duruşumuzla pek çok çevreye rahatsız ettiğimizi biliyoruz. Kötü bir haberim var onlara, önümüzdeki günlerde daha rahatsız olacaksınız.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.