Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan'dan 3. darbe iddiasına tepki

Konya'daki toplu açılış töreninde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '3. darbe geliyor' iddiasında bulunan ABD eski Başkanı Bush'un eski danışmanı Rubin'e yönelik çok sert tepki gösterdi..

BİR TANE UKALA KÖŞESİNDEN BİR ŞEYLER YAZIYOR

 "Şimdi konuşuyorlar, neymiş, efendim birinci darbe 17-25 atlatılmış, 15 Temmuz, atlatılmış.. Şimdi de 3. darbe gelecekmiş... Bir tane ukala, kendini bilmez köşesinden bir şeyler yazıyor. Ne diyor şair, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. 15 Temmuz bunun en güzel ifadesi oldu. Birileri farklı şeyler söylediler. Ne dediler,Almanya'ya, İtalya'ya iltica etti... Bilmiyorlar ki biz bu yolda terbiyemizi alırken eğer lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır. Meydanlara dediğimizde, ölümüne dediğimizde benim aziz milletim 81 vilayette meydanlara yürüdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkoğlu 7 yıl önce

Köpekler havladıkça biz daha çok büyüyeceğiz. Önlerine kemiği yine biz atacağız...

Avatar
ömer 7 yıl önce

Havla köpek Havla siz am erikalıların kıç yangınını biz Iyi biliyoruz siz Bu dünyada en aşşalık milletsiniz şüphe güç falanda olamadıniz ama zaman doldu biz geldik bütün katlettiginiz toplumların ahır sizden biz soracağız