Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Erdoğan'dan AYM'nin Can Dündar kararına sert tepki

İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Bu olayın ifade özgürlüğüyle yakından uzaktan alakası yoktur. Bu bir casusluk davasıdır. Bir defa biz, bakar kör olmak durumunda değiliz, bazı gerçekleri açık net görmeliyiz.

MEDYA ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRSIZ DEĞİL

Medyanın sınırsız özgürlüğü olamaz, dünyanın hiçbir yerinde de medyaya sınırsız özgürlük yoktur. Bu haberlerde bu ülkenin Başbakanı'na, Cumhurbaşkanı'na her türlü saldırı vardır.

AYM'NİN KARARINA SAYGI DUYMUYORUM

Ben AYM'nin verdiği karara sadece sessiz kalırım, ama bunu kabul etmek durumunda değilim. AYM'nin verdiği karara uymuyorum, saygı da duymuyorum.

MAHKEME ANAYASA MAHKEMESİ'NE DİRENEBİLİRDİ

Bu bir beraat kararı değildir, bu bir tahliye kararıdır. Aslında onlarla ilgili kararı veren mahkeme, kararında direnebilirdi. Direnmiş olsaydı AYM'nin verdiği karar boşa çıkacak veya şu anda tahliye edilen bu kişiler AİHM'e gideceklerdi.

Bu süreç bu şekilde atılan bu adımlar bana göre doğru değildir. Bizim 14 yıllık iktidarlarımız medyanın fikir ve düşünce özgürlüğü noktasında en ideal noktaya ulaştıkları dönemlerdir. Yüzlerce gazetecinin cezaevine tıkılıdığı dönemler bizim dönemlerimiz değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 8 yıl önce

ADAELET BU DÜNYADA BULAMAYACAĞIM...GALİBA...