Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

Anayasal olarak kimin aday olup olamayacağının belli olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Sen de kendine güveniyorsan kalkar aday olursun. Seçilir veya seçilmezsin. Ama seni kendi partin aday yapmadı. Şimdi ise Türkiye'de yeni bir süreç var. Bundan dolayı çılgına dönüyorlar. Bundan sonra halk karar verecek." dedi.
 

"EVET AÇIK ARA ÖNDE"

Anket sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor. Bizim meselemiz şu anda öyle bir oran çıkmalı ki, bu bir defa bu ülkenin hizmetinde olan bütün insanlara öz güven kazandırmalı." dedi.

"YARIN İZMİR'DEYİZ BUYUR GEL"

Evet oyu verenleri İzmir'den denize dökeceğini söyleyen CHP'li vekile Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir yanıt daha geldi: "Denize dökeceğiz derken genel başkanın adına mı söylüyorsun kim adına söylüyorsun. Ben ne dedim bunları özel bir demokrasi müzesi yapacağız, bunları güzel objeler olarak orada değerlendireceğiz dedim. Sosyal medya patlıyor. Ne diyorlar? Yenikapı fotoğraflarını paylaşarak gel buradan dök diyorlar. Yarın İzmir'deyiz buyur gel. Orada yapalım, oradayız. Siyasette affedilmeyecek sözlerdir. Eline sahip olacaksın, diline sahip olacaksın, beline sahip olacaksın. Bu nedir ahlak sahibi. Bu ağızla kalkacaksın sen orada it diyeceksin. O adam köşe yazarlığı yapmış, cezaevine girmiş, kitap yazmış vs."

TEK ADAM İDDİALARINA YANIT VERDİ

Tek adam iddialarına yanıt veren Erdoğan, "Aklıselim ile dersimizi iyi çalışarak, halkımıza verdiğimiz hizmetle, çünkü biz bu halka efendi olma gayreti içinde olmadık. Tek adam, tek adam diyorlar ya... Bizim böyle bir derdimiz yok. Biz bir defa kolektif aklın bir ürünü olarak siyaset yaptık. Bizim en önemli aldığımız ahlak dersi edeptir." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP'li vekile: Yarın İzmir'deyiz buyur gel

KILIÇDAROĞLU'NUN LOKANTALAR İDDİALARINA CEVAP VERDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Erdoğan, "Sen hayatında neyi yönettin, kaç kişi yönettin? Önce bunu söyle. Onun hayatında böyle bir şey yok. Onun için de ne diyor? 'Lokantayı bile icabında kapatabilecektir' Böyle bir şey olabilir mi, bir cumhurbaşkanının böyle bir görevi olabilir mi? Lokantayı kapatan kimdir? Bak onu da öğrenmesi lazım, ben ona söyleyeyim. Belediye başkanları lokanta kapatır." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.