Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Erdoğan'dan hesap soracağız sözü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öne çıkan açıklamalar;

TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE MÜCADELE

Kosovalı kardeşlerimizin her zaman yanında olduk. Balkanlar'da FETÖ'nün en yoğun olduğu yer ne yazık ki Kosova. FETÖ PKK YPG DHKP-C ve DEAŞ gibi katil sürülerinin bizim nazarımızda hiç bir farkı yoktur. Bunlarla mücadeleyi kararlılıkla yurt içi ve yurt dışında sürdürüyoruz sürdüreceğiz.

Dökülen masum kanların hesabını mutlaka soracağız. Dünyanın neresinde kaçarlarsa kaçsınlar elebaşlarının militanlarının peşlerini asla bırakmayacağız. Hain her yerde haindir, teröris her yerde teröristtir.

TÜM ÜLKELER İÇİN TEHDİTDİR

FETÖ faaliyet gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittir. 15 Temmuz bunu açık ve net olarak ortaya koymuştur. Afrika'dan Asya'ya kadar bir çok bölgede çalışmalar yürütülüyor. FETÖ'nün gerçek niyetinin farkına varanlar da evlatlarını bu yapının elinden almaya başladılar. Bu konuda Kosovalı kardeşlerimizin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

"BİZ YANDIK, KOSOVA YANMASIN DİYORUZ"

"Okullar terörist yetiştirmez. Okullar ülkesine ihanet eden gençler yetiştirmez. Bir okuldan ülkesine ihanet eden gençler yetişiyorsa o okul kendi asli görevini yerine getirmiyor demektir. Biz bir bedel ödedik. 248 şehit verdik. Bu şehitlerimizin verilmesine neden olanlar kim? Artık yargı tek tek hepsini belirlemiş vaziyette. Başta şahsım olmak üzere bu ülkenin ileri gelenlerini, şu gördüğünüz Külliye, TBMM, buraları bombalayan zihniyet FETÖ'cü. Bu zihniyete bugün Türkiye'de, yarın Kosova'da o okullardan yetişenler aynı şeyleri yapar. Oraların okullarını işgal ederler. Devlet dairelelerinde yetkiyi ellerine alırlar, parlamentoyu ellerine alırlar. Orada Kosova'nın ileri gelenlerinin çocukları okumuyor mu? Siz hesabı şu an için yapıyorsunuz. Sen hesabını 10 yıl sonrası için yap. Bunlar 40 yıl önce Türkiye'de bu adımı attılar, neticesini almaya başladılar. Bu mücadeleyi veriyoruz. Bunu verirken biz yandık, Kosova yanmasın diyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.