Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Erdoğan'dan 'Kayyum' açıklaması! Flaş son dakika gelişmesi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Koza İpek Holding’e yapılan baskınlar ve 'kayyum' ile ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan isim vermeden yaptığı açıklamada Koza İpek Holding'i hedef aldı. “Terör örgütlerine destek veren kurumlarla mücadele edilecek” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden gelen 67 kanaat önderiyle bir araya geldi. Erdoğan bazılarının Türkiye’yi 1990’lardaki döneme geri döndürmek istediğini ancak buna izin verilmeyeceğini söyledi.


“TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VEREN KURUMLARLA MÜCADELE EDİLECEK”

Erdoğan konuşmasında isim vermedi ama Koza – İpek’e yapılan operasyonlarla ilgili ilk defa konuştu. Erdoğan İpek – Koza Holdingin teröre destek verdiğini ima etti. Erdoğan “Terör örgütlerine destek veren kurumlarla mücadele edilecek” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.