Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Mardin Derik'te şehit edilen kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Sakarya'daki cenaze namazına on binlerce hemşehrilisiyle birlikte Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar ve milletvekilleri de katıldı.

"ALLAH'IN İZNİYLE BUNLARIN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Cenazede konuşan Erdoğan, "Kısa bir süre önce Külliye'de kendisiyle tanıştığımız bir kardeşimizdi. Bir defa şunu çok açık söylemek istiyorum. Bu topraklar sıradan topraklar değil. Bu topraklardan hep şuheda fışkırdı. Bu topraklar için bu millet çok şehit verdi. Bu adiler, bu alçaklar zannediyorlar ki Kandil'de, şurada burada yaptıkları suikastlarla bir yere varacaklar. Varamayacaklar. Allah'ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız."

"GEORGE ŞÖYLE DEMİŞ, HANS BÖYLE DEMİŞ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

İdam cezası ile ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "George şöyle demiş, Hans şöyle demiş bizi ilgilendirmiyor. Allah ne demiş o ilgilendiriyor. İdam konusu zaten hükümetin de gündemindedir. Parlamento kararı verdikten sonra Cumhurbaşkanı olarak ben onaylarım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.