Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Erdoğan: Her olay sonrası istifa etmek doğru değil!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki katliamın ardından önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamaların satırbaşları;

KATİLLER ARASINDA AYRIM YOK

Erdoğan DAİŞ’in Türkiye’ye karşı mücadele eden örgtüler arasına girdiğini söyledi. Katiller arasında ayrım yapmayız dedi.

DEMİRTAŞ’A GÖNDERME

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden Demirtaş’a yüklendi. HDP liderinin daha yaralılara müdahale edilmeden suçlu bulma yarışına girdiğini söyledi. HDP ve yavru partisi DBP’yi eleştiren Erdoğan “cenazeler kaldırılmadan iş bırakanları da gördük” dedi.

SURİYE BAĞLANTISI
Her terör eyleminde eksiklik olacağını belirten Erdoğan, canlı bombaların bağlantılarının Suriye’ye uzandığına yönelik istihbaratın olduğunu söyledi.  

İSTİFA ÇAĞRILARI

Ortada bir ihmal varsa gereğinin yapılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı, her olay karşısında istifa mekanizmasının çalıştırılmasının doğru olmadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.