Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan meydan okudu! Bütün etaplarınızla gelin!

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Meclis'imizin bu halini görünce gerçekten büyük bir hüsran yaşadım.

Bunu yapanların Türkiye Cumhuriyeti'nin askeri olması mümkün değil. Bunlar çok açık net teröristlerdir.

Bunların Pensilvanya'daki yöneticisi oradan meydan okuyor kendine göre. Bir taraftan da Türkiye'den kaçıp oradaki çiftliklerinde buluştukları kişilerle beraber burayı izlemeye kalktılar. Hamdolsun. Rabbim'in lütfu, bekledikleri neticeyi alamadılar.

İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR SAKIN MEYDANLARI BIRAKMAYIN

Ben milletime şu çağrıda bulunuyorum: İkinci bir talimata kadar sakın bu meydanları bırakmayın. 

Nihai kararı milletimizle beraber vereceğiz. Bu öyle bir virüs ki metastaz yapmış. Hiç ummadığınız bir yerden tekrar üreyebilir. Ama biz bunu minimize etmek durumundayız.

Bunlar takiyyeyi çok başarılı yapıyorlar. Kendilerini çok iyi gizliyorlar. Bunlar, bukalemuna saygısızlık olur. Ondan öteler. 

BATI PARANTEZ İÇİNDE KINAMALAR YAPMASIN

Meclis'imizi gezerken gördüğüm hal şu anda dünyaya bir örnektir. Eğer Batı gerçekten demokrasiye inandığını söylüyorsa, bize sağdan soldan ikircikli tavırlarla, parantez içinde kınamalar yapmasınlar. 

Biz Dışişleri'miz vasıtasıyla tüm dünyaya bu fotoğrafları göndereceğiz. Halkın oylarıyla seçilmiş iktidara çıkıp da bundan sonra kolay kolay diktatör demezler.

BENİM MİLLETİM BU OLAYDA DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Ben milletimi çok çok iyi tanıdığımı zannediyorum. Benim milletim şu olayda dünyaya bir örnektir. 

Benim milletim elhamdüllillah tankların karşısında dimdik durmuş, çocuğuyla kadınıyla erkeğiyle şehadete yürümüşlerdir. Bu çok önemliydi.

NE KADAR ETABINIZ VARSA HEPSİYLE GELİN

Birçok virüsler dolaşıyor, 'ikinci etabı, üçüncü etabı gelecek' diyorlar. Ne kadar etabınız varsa hepsiyle beraber gelin. O gece zaten milletim size gerekli olan cevabı verdi.

Bazıları diyor ki "bu kadar çok kişiyi içeri almak doğru mu?" İşte şimdi adalet çalışıyor. Çünkü gecikmiş adalet, adalet değildir.

OHAL ÇIKINCA MİLLET MARKETLERE DEĞİL MEYDANLARA KOŞTU

OHAL çıktı. Çıktı da, millet marketlere mi koştu? Yoksa millet evinden çıkıp meydanlara mı koştu? Eskiden OHAL çıktığı zaman millet marketleri bakkalları boşaltıp evine stok yapardı. Ama şimdi tam tersi oldu.

EVELALLAH HAZIRLIKLARIMIZ VAR

Bazıları diyorlar ki, 'böyle dönemlerde finans sıkıntısı çekilir.' Evelallah Türkiye böyle bir finans sıkıntısını çekmeyecek. Bizim hazırlıklarımız var bu noktada.

Tüm yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.