Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber

Erdoğan: PKK ile Paralel Yapı yan yanaydı

Erdoğan'ın açıklamaları:

Asala, PKK terör örgütünün temsilcileriyle, YPG temsilcileriyle, ve onun yanında da paralel devlet yapının temsilcilerinin hepsinin iç içe yan yan olduklarını gördük. Bu bir ıspattır.

Onun için paralel devlet yapılanmasına gönül vermiş saf temiz kardeşlerime sesleniyorum. Buradaki PKK yapılanmasının paralel devletle nasıl iç içe olduğunu görün. 

GAZETECİLİK CUMHURBAŞKANINA KÜFRETMEK DEĞİLDİR

Azeri bir gazetecinin yanıma yaklaşarak, çatışmalar neticesinde ölen 12 Azeri kardeşimizde ilgili sorduğu soruya ben cevabını verirken gözlerinden akan yaşları gördüğümde hakikaten orada duygulanmamak mümkün değil. O da gazeteci bizdekiler de gazeteci. Bakın, gazetecilik bu ülkenin Cumhurbaşkanına küfretmek değildir. Ailesine küfretmek değildir.

Soru: Azerbaycan-Ermenistan arasında Cuma günü çatışma yaşanmış. 12 asker şehit olmuştu. Sizinle Aliyev'in telefon görüşmesi oldu. Kısa bir süre önce Azerbaycan'ın ateşkes ilan ettiği bilgisi geldi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Erdoğan: Ben olayı duyduğum anda kardeşim Aliyev'i aradım. Kendilerine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Fakat ateşkesle alakalı az önce aldığım bilgi, eğer Ermenistan tarafı ateşi keserse Azerbaycan da hazır olduğunu açıkladı olayın aslı bu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.