Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Erdoğan: Projelerin karşısına dikilenler teferruattır
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da, Adana'daki Tufanbeyli Termik Santrali açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi bu tür yatırımlarda bir çok 'İstemezük' diyenler çıkar fakat bunların üzerine üzerine gitmek suretiyle onlara bunu kabul ettirmek durumundayız, tüm milletimizin menfaati çıkarı için, ülkemizin menfaati, çıkarı için" dedi.
Erdoğan, "istemezük" diyenler için devamında şunları söyledi:

"İLLA İTHAL KÖMÜR ALALIM DİYENLER VAR"

"İlla ithal kömür alalım gayreti içerisinde olanlar var. Ben şahsen ithal kömürün ülkemize gelmesine karşıyım. Niye karşıyım? Cari açığı tahrik ettiği için karşıyım. Benim yerli kömürüm var. İthal kömürden beş kullanacağın yerde bundan 10 kullanırsın ama yerli kömür kullanırsın. Yerli kömürü kullanmak suretiyle cari açığı düşürürüz.

"BUNLARIN KARŞISINA DİKİLENLERİN HEPSİ TEFERRUAT"

Bizdeki bazı çevrecilerin kömür, hidroelektrik ve nükleer santraller karşıtı eylemleri hiçbirimizi yanıltmasın. Bunlara çok fazla kulak asmaya da gerek yok. Gereğini yapmak durumundayız. Benim için aslolan milletimin, ülkemin menfaatidir. Bunun karşısına dikilenlerin hepsi teferruattır, bunu bir kenara koyalım.

"..AĞAÇ DİKERSİN KARŞI ÇIKARLAR"

Bunların dikili ağacı yok. Köprü yaparsın karşı çıkarlar, baraj yaparsın karşı çıkarlar, ağaç dikersin karşı çıkarlar"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.