Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan: Suriye’nin bölünmesine tahammülümüz yok

CNN International televizyonunda gazeteci Christiane Amanpour'a konuşan Erdoğan "Suriye'nin bölünmesine tahammülümüz yok" dedi..

işte Erdoğan'ın o açıklamaları;


 “Bu koalisyon gücünün içinde yer almamız özellikle de Suriye'de oluşturulması gereken bir barış için, Suriye'nin bölünmemesi için... Suriye’nin bölünmesine bizim tahammülümüz yok, onu söyleyeyim. Suriye’nin kuzeyini bir terör örgütüne vermek gibi bir eyleme müsaade etmemiz söz konusu değil, böyle bir yanlışı asla bağışlamayız, bu konuda kararlığımız var.” değerlendirmesini yaptı.Erdoğan, "Tam olarak hangi terör örgütünden bahsediyorsunuz? DAEŞ mi yoksa başka bir örgütten mi?" sorusu üzerine, "PYD, YPG aynı şekilde. DAEŞ’in böyle bir gayreti varsa -ki var, DAEŞ’e de müsaade etmeyiz. Bizim için iyi terör örgütü, kötü terör örgütü olmaz, bunların hepsi kötüdür, hangisi olursa olsun bunların hiçbirine müsaade etmeyiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.