Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Erdoğan ve Davutoğlu arasında kriz mi yaşanıyor? O iddiaya yanıt gecikmedi!
Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı görev nedeniyle hükümet kurma çalışmalarına başlarken, Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarını sert bir dille yalanladı. Davutoğlu, "Bu kadar bakan nasıl yazılıyormuş nasıl bu kadar hızlı kriz çıkarılıyormuş hayret ediyorum" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mali'deki rehine kriziyle ilgili olarak basın toplantısı düzenledi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarını sert dille eleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "1 Kasım seçimleri gerçekleştir, şimdi de normal süreç işliyor, sayın Cumhurbaşkanı yeni hükümet için görevlendirdi, beş gün bir hafta sürer. Meclis Başkanlığı adayları ortaya çıkıyor. Kriz meselesine gelince bizim basınımız kriz ve bakan çıkarmak konusunda mahir. Cumhurbaşkanlığı makamıyla Başbakanlık arasında her zaman sağlıklı bilgi iletişimi vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara'ya geldiğinde Bakanlar Kurulu'nu konuşacağız. İnşallah en kısa zamanda açıklayacağız.Gazeteleri görünce ben de hayret ediyorum. Bu kadar bakan nasıl yazılıyormuş nasıl bu kadar hızlı kriz çıkarılıyormuş" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.