Öne Çıkanlar rus tırları yangın bomba simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı

Erdoğan Yenikapı'daki mitingde HDP ve PKK'yı yerden yere vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yenikapı'da "Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses mitinginde" konuştu. Erdoğan'ın gündeminde terör olayları, HDP ve PKK vardı. Erdoğan HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı yerden yere vurdu. "Cici çocuk dedi, bu işler sazla cazla olmaz dedi."

"BU İŞLER 'SAZLA CAZLA OLMAZ"




"Çıkmış birisi ne diyor bayrağa saldırı mı var diyor. Daha ne olacaktı. Yalan üzerine inşa ettiğiniz bir dünyanız var. Zorla kongrenizde bayrağımızı astınız zaman geldi bayrağımızı indirmeye kalktınız. Şimdi bazı beyaz Türklerin desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Bu işler sazla cazla olmaz."

CİCİ ÇOCUK SEN KİMİ KANDIRIYORSUN"

Erdoğan tehditlere karşı uyanık olunması gerektiğinin altını çizdi "7 Haziran'da gittiler muhtarları tehdit ettiler. Geçenlerde Güneydoğu ve Doğu illerimizdeki muhtarları davet ettik. 90 tanesi tehdit altında oldukları için gelemediler. Cici çocuk sen kimi aldatıyorsun ya. Kimi kandırıyorsun televizyon ekranlarında. Şimdi 1 Kasım'a gidiyoruz aynı oyunu yine oynayacaklar. Millet 1 kasımda bu tehditlere kulak asmadan gereğini yapacaktır."


550 TANE YERLİ VE MİLLİ MİLLETVEKİLİ İSTİYORUM"

Cumhurbaşkanı HDP'ye oy verilmemesi gerektiğini ima etti. 550 tane yerli ve milli milletvekili istiyorum dedi. "Benim bugün buradan milletimden bir ricam olacak. 1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye hangi partiden olursa olsun fark etmez, 550 tane yerli milli bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum. Herhalde ne demek istediğimizi anlıyorsunuz değil mi? Şu anda Türkiye’nin tek ihtiyacı budur. Milli irade dışında bir çözüm asla yok. Siz sandıkta iradenize sahip çıkan, meclis’e yerli ve milli vekil gönderirseniz gerisi çok kolay. Bu konuda milletime inanıyorum. Gün bölücülük değil, fitne değil, kavga değil birleşme kenetlenme hedeflerimize odaklanma günüdür. Biz işte bunun için ne diyoruz? Rabia diyoruz.  Tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek vatan, tek devlet diyoruz.

Erdoğan Yenikapı'daki miting konuşmasını Arif Nihat Asya'nın "Dua" şiiriyle sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.