Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

G20 Liderler Zirvesi'nde için Çin'e ​hareketi öncesi Esenboğa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Suriye'nin kuzeyinde bizim de güneyimizde bir terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN YÜZ KARASI İFADESİNİ YAKIŞTIRAMIYORUM

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adli yıl açılışıyla adli yıl açılışıyla sözleri hakkında da, "Ben o sözleri dinlemedim. 7 Ağustos'u yaşamış bir genel başkanın bu toplantıyla ilgili yüz karası ifadesini yakıştıramıyorum. Çok ayıp.  Beyefendi görmek istediğini konuşuyor, teessüf ederim." dedi.

YENİKAPI'YA DA GELMEYECEKTİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "7 Ağustos'ta Yenikapı'ya da gelmeyecekti, sonra arkadaşlarının bindirmesi neticesinde Yenikapı'ya geldi. Dedik bundan sonra Türkiye'de herhalde birlik, beraberlik ve dayanışma yaşanır." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.