Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

Ermenistan PKK'ya asker gönderiyor
rkiye’nin Türk Müslüman Dünyasının kalesi olduğunun altını çizen Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, “Bu kale ne kadar güçlüyse hepimiz o kadar güçlüyüz, bu kale ne kadar zayıflarsa hepimiz zayıflayacağız. Tüm dünyada yaşayan Türk ve Müslüman insanının bunu iyi bilmesi lazım” dedi.
Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Hocalı Katliamının yıldönümü sebebiyle Sakarya Üniversitesinde düzenlenen “Anadolu’da Ermeni Mezalimi ve Hocalı Soykırımı” paneline konuşmacı olarak katıldı. SAÜ Öğrenci Konseyi tarafından panel, bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Azerbaycan milli marşının okunmasıyla başladı.

“Ermenistan PKK’YA ASKER GÖNDERİYOR”

Ermenistan’ın Türkiye’ye karşı savaşmak için PKK’ya asker gönderdiğini ifade eden Paşayeva, “Hocalı gibi büyük bir soykırımı yapanlar, yeryüzünden Hocalı adında bir kenti silenler hala adalet karşısında cevap vermiş değiller. Şimdi de Ermenistan’dan PKK terör örgütüne Türkiye’ye karşı savaşmak için asker gönderirler. Ölenlerini de PKK ve Ermenistan bayraklarına sararlar. Eli Hocalı Soykırımında kana batmış o canilerden biri Seyran Ohanyan gider taziye mesajına ve devlet düzeyinde terörü nasıl desteklediklerini açık şekilde dünyaya gösterirler” diye konuştu.


“YENİDEN DİRİLEN BU TERÖRÜN AMACI TÜRKİYE’NİN ZAYIFLATILMASIDIR”

Türkiye’nin Türk Müslüman Dünyasının kalesi olduğunun altını çizen Paşayeva, “Bu kale ne kadar güçlüyle biz hepimiz o kadar güçlüyüz. Bu kale ne kadar zayıflarsa biz hepimiz o kadar zayıflayacağız. Tüm dünyada yaşayan Türk ve Müslüman insanının bunu iyi bilmesi lazım. Yeniden dirilen bu terörün amacı Türkiye’nin zayıflatılmasıdır. Gördüğünüz manzara terör örgütüdür arkasındaki eller başkalarıdır. Silahlar kimlerden çıkıyor, paralar kimlerden çıkıyor, politik desteklere bakın durumu görebiliriz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.