Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik Sevgi Forum sevgiforum

Eski CHP'li Savcı Sayan: Kılıçdaroğlu Amerika'da kasetleri izledi!
Turgay Güler'in sunuculuğunu yaptığı Ülke TV'de ekrana gelen "En Sıradışı" adlı programda eski CHP'li Savcı Sayan, ortaya şok iddialar attı. 

PARALEL YAPI KILIÇDAROĞLU'NA AMERİKA'DA KASET İZLETTİ


Eski CHP'li Savcı Sayan, canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve ekibinin 17 Aralık sürecinden hemen önce Amerika'ya gittiğini ve Cemaat'in kendisine bir takım kasetler izlettiğini öne sürdü. Sayan; "Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'tan önce, yanına Umut Oran'ı da alarak kasım ayında Amerika'ya gitti. Döndükten sonra Umut Oran Gürsel Tekin ve Ateş Ünal Erzen'e gitti. Umut Oran dedi ki, "Biz hükümet aleyhine hazırlanan kasetleri gördük". Yani CHP'liler, paralel örgütle görüşüp kasetleri izlediler. Ve dediler ki "Bu Amerikalılar bizi, yani CHP'yi iktidar yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.