Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Fatih Portakal Koray Çalışkan'a tepki gösterdi: "CHP'ye gel hocam ya"

HDP’ye olan sempatisiyle bilinen Koray Çalışkan "seçimin asıl kaybedeni araştırma şirketleridir" deyince sunucu Fatih Portakal "Koray Hocam CHP'ye gel ya" diyerek araya girdi.

HDP’ye olan sempatisiyle bilinen Koray Çalışkan Fox TV’de Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın seçim programına katıldı..

Sunucu Fatih Portakal Koray Çalışkan’a CHP’nin neden kaybettiğini sordu. Koray Çalışkan ise söze anket şirketlerinin kaybettiğini söyleyerek başladı. Çalışkan, Adil Gür hariç seçim sonuçlarının hiçbir araştırma şirketi yöneticisinin bilemediğini söyledi.

“Asıl kaybeden araştırma şirketleridir” deyip sözlerine bu şirketleri eleştirmekle devam eden Koray Çalışkan’a sunucu Fatih Portakal “Koray Hocam CHP’ye gel ya” diyerek tepki gösterdi.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.