Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Fikret Orman: Cumhurbaşkanımız'dan Allah razı olsun
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi bu işin olmasında büyük bir etkendi. Beşiktaş ahde vefası bir olan kulüptür. Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

BAŞBAKAN VE BELEDİYE BAŞKANI'NA TEŞEKKÜR


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun her defasından bir ihtiyacı olup olmadıklarını soran Orman, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a da teşekkür etti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın yeni stadının protokol açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da özel olarak teşekkür etti.

"SİZ OLMASAYDINIZ..."

Orman konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik; "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, siz olmasaydınız bugün bu coşkuyu yaşayamayacaktık. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, siz Karakartal'ın evine dönüşünün gizli kahramanısınız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.