Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Güvenlik zirvesi sonrası kritik açıklamalar

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik zirvesi Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklama yaptı;

EFKAN ALA: Sivil vatandaşlarımıza seyir halinde patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlenmiştir. Bu terörist saldırıyı milletçe lanetliyoruz ve bunu yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını teyiden bir kez daha söylüyoruz. Bu milletin azim ve kararlılığı hiçbir zaman ortadan kalkmayacaktır.

Yapılan tahkikatlarda ciddi bulgular elde edilmiştir. Ama kesin olarak yapan örgüt sonuçlar tamamen elde edilip, soruşturma bu yönüyle tamamlanınca açıklanacaktır. Sanıyorum yarın bu araştırmalar neticelenir. Kesin kanaata varınca açıklanır. 

Elbette biz bu terörist saldırılarla, şu anda yürüttüğümüz, milletimizin huzuru ülkemizin birliği bütünlüğü için yürüttüğümüz terörle mücadele sekteye uğramayacaktır. Terörle mücadelede kararlılığımız hiçbir zaman bu tür saldırılarla engellenemeyecektir. Terör bu ülkenin ayağında pranga olmaktan bertaraf edilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.