Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Halkbank'ı aile şirketine çevirdi, Davutoğlu kapıya koydu!

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, görevinden 27 Ağustos tarihinde “sağlık gerekçeleri nedeniyle” ayrıldığını açıklamıştı. Ancak iddialara göre durum hiç de öyle değil..


Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık ortaya ilginç bir iddia attı. Işık’ın yazısına göre Cebeci istifa etmemiş, bizzat Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından görevden uzaklaştırılmış.


İddiaya göre, Cebeci Halkbankasını bir nevi aile şirketine dönüştürmüş. 3 damadı, iki kızı ve 8 yeğeni ile Halkbank’a görevli olarak almış. Hatta bazılarının maaşı işe gelmeden yatıyormuş.


Davutoğlu Cebeci’yi yanına çağırıp azarlamaya başlamış. “Başbakanlık’ta bir tane Davutoğlu soyisimli duydun mu, derhal istifa edeceksin” diyince Cebeci “kuruma bunca yıllık hizmetim var cevabını” vermiş. Davutoğlu ise “Çalıştığın bunca zamanın parasını almadın mı” diyerek Cebeci’yi istifaya zorlamış.


Cebeci bu görüşmenin ardından görevinden "sağlık nedeniyle" istifa ediyor...

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.