Öne Çıkanlar otel tanıtım filmi samsun haberleri demirtaş selfie ankara haberler

HDP'den Ankara'daki katliamla ilgili açıklama

Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

HDP: LANETLİYORUZ

"Ankara'da bu akşam meydana gelen bombalı saldırıyı lanetliyoruz. Sivil yurttaşlarımızın bulunduğu bir yerde yapılan bu vahşi saldırının sonucunda maalesef çok sayıda hayatını kaybeden ve yaralanan olmuştur.

"BU BÜYÜK ACIYI PAYLAŞIYORUZ"

Bütün halkımızla bu büyük acıyı paylaşıyoruz. Yaşamını yitiren insanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Halkımıza yaşatılan bütün bu acıların bizleri kardeşlik duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet zengin 8 yıl önce

Bu olaylarinda dis somurgeciler sorumludur her nekadar masalar muslumansada operatorlwe

Avatar
Vatan sana canım feda 8 yıl önce

Bu bombayı patlatanda sizin serefsizlerdendir, yarın onun cadirinada giderseniz şerefsiz iki yuzluler. ...

Avatar
emine acar 8 yıl önce

Allah belanizi versin sizin yuzunuzden bu milletimizin canı yanıyor bakalım obur tarafta nasıl hesabını vereceksiniz bizim yuregimiz yanıyor bu kadar insanın sualini veremiyceksin kâfir yaratik

Avatar
Tugra Tunc 8 yıl önce

Şuna desenize ilk sıvama sı.... dan geldi diye !!!