Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

HDP'li Figen Yüksekdağ  yurtdışına gitti!
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dokunulmazlıklarına kaldırılmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Almanya'ya gitti. Yüksekdağ, basın mensuplarının dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili görüşlerine ilişkin soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Yaşanan gelişmenin ardından gözler Meclis'te fezlekesi olan milletvekillerine çevrildi. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Almanya'nın Frakfurt şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Yüksekdağ, burada bekleyen gazetecilerin dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili görüşlerine ilişkin soruyu yanıtsız bıraktı. HDP Eş genel Başkanı Figen Yüksekdağ Almanya'ya gidiş nedenini tek cümle ile açıklayarak "Programın için gidiyorum" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ saat 11.55'te kalkan uçakla Almanya'ya hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
admin 8 yıl önce

Laaaan kaçırmayın haini,kapılara talimat vermedinizmi hay sizinaklınıza...

Avatar
İbrahim Sabri 8 yıl önce

Hadi kadın, komünist, hadi kocası mlkp den ceza aldı. Bunu anlarım. Hayat görüşüdür. Bizim dindarlık katsayısı yüksek Kürtlerimiz neden bunları takip eder?

Avatar
Yakup Avcu 8 yıl önce

Bunları arkasında kim varsa oraya gidecekler bakalım görelim kim dost kim düşman

Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Devlet yanlış yapıyor fezvekesi olan bütün miletvekillerine dışarı cıkma yasağı koymalı yoksa bunların hiç birini yargılayamassınız

Avatar
İbrahim DAĞ 8 yıl önce

Mecliste çıkarılan dokunulmazlık yasası eksik çıkmıştır ve insanların gözünü boyamaktır.Bu yasa 1 sefere mahsus çıkan kanun resmi gazetede yayınlandıktan sonra millet vekilleri yine dokunulmazlık zırhına giriyor ayrıca yolsuzluk,hırsızlık yapan bakanlar yargılanamıyor millette zannediyorki bakanlarda yargılanacak yok böyke bir şey tam bir canbaza bak oyunu böyle bir adalet anlayışı olmaz ülkeyi bölmeye çalışan unsurlara en ağı ceza verilmeli bunun yanındada hırsızlık,yolsuzluk,hukuksuzluk,su istimal yapanlarıda ağır bir şekilde cezalandırmalı tek taraflı adalet uygulamaya kalkarsanız insanları kin ve nefrete sürüklerseniz ülkede huzuru ve barışı tesis edemessiniz.

Avatar
Tarione 8 yıl önce

Bekliyorum gel alamanya sana hasret kaldı kefase

Avatar
Metin 8 yıl önce

Kocası da yok bende dağ başındayım her tür gideri var bu yoklukla imamımız da var yanlış anlaşılmasın

Avatar
Metin yurttaş 8 yıl önce

Şimdi nereye yaslanacak bilen varmı arkadaşlar