Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı IŞİD ankara yeni görüntü

HDP'li vekil kürsüye roketatar parçasıyla çıktı! ''Adeta PKK dili ile konuştu''
HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Güneydoğu'da süren operasyonları eleştirmek için meclis kürsüsüne operasyonlara ait olduğunu iddia ettiği roketatar, bazuka ve mühimmat parçalarıyla çıktı. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise Aslan'ın sözleri üzerine “Adeta PKK diliyle konuştu” diyerek hükümetin yanıt vermemesini eleştirdi.

Güvenlik güçlerinin Doğu ve Güneydoğu'daki operasyonlarını ve ilan edilen sokağa çıkma yasaklarını eleştiren HDP grubundan bir milletvekili söz istedi.

ROKETATAR PARÇASIYLA KÜRSÜYE ÇIKTI

Kürsüye çıkan HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, eline aldığı roketatar, bazuka ve mühimmat parçalarını AK Partili vekillere göstererek konuşmasını gerçekleştirdi.


"BUNLARI SOKAKLARDAN TOPLADIK"

“Bunları sokaklardan, evlerden, camilerden topladık. İyi bakın, bunlar sürekli milletvekillerine, bize sıkılan biber gazlarının fişekleri. Dolu olsa size sıkacaktım, ama bize sıktıkları için boş. MKE yapımı mermi kovanları. Ama bize sıkılan mermilerde MKE yazmıyor. Kayıt dışı kurşunlar bunlar. Bu kirli savaş bir an önce bitsin. 80 milyonu temsil eden 550 akıl bu sorunu çözmeye yeter”


"İÇİNDE GAZ OLSA SIKARDIM DEDİ"

Bunun üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, terör örgütü PKK’dan ele geçirilen patlayıcıların 10 tonu bulduğunu belirterek, “Aynı malzemelerle bütünüyle farklı bir senaryo anlatmak mümkün. ‘İçinde gaz olsa sıkardım’ dedi. Acaba gizli fantezisi mi diye düşünüyorum” dedi.


"ADETA PKK DİLİYLE KONUŞTU"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da Aslan için “Adeta PKK diliyle konuştu” diyerek hükümetin yanıt vermemesini eleştirdi.

İŞTE O ANLAR


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 8 yıl önce

bunlarin pkk olmadigi ne malum? CHP zaten pkk destekcisi oldugunu belli ediyor