Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

HDP'li vekilden skandal suçlama!

HDP İstanbul milletvekili Hüda Kaya, HDP'nin grup önerisi konuşulurken Meclis kürsüsüne çıktı. Türkiye'nin sorununun hendek, terör ya da operasyonların olmadığını savunan Hüda Kaya, şunları söyledi:

"İKTİDAR İSLAM'A KARŞI SAVAŞ YÜRÜTMEKTEDİR"

"Hak sorunu vardır, insanlık sorunu vardır. Hendek de, örgüt de, savaş da sadece sonuçtur. Saltanat savaşını İslam'a yamamaya çalışan iktidar, İslam için değil İslam'a karşı bir savaş yürütmektedir"

Kaya, PKK'nın Kur'an'ın içine bomba koyarak tuzak kurduğunu görmezden geldi ve devleti İslam'a karşı savaş açmakla suçladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ergün 8 yıl önce

önce kimlerle beraber olduğuna baksın bebek katilleriyle aynı safta devletine kurşun sıkanlarla hainlerle bir olmuş kalkmış bi de bu talihsiz açıklamayı yapmış.at o baş örtünü de herkes bilsin nası biri olduğunu hain kadın