Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

İdo ''Tamam'' paylaşımına açıklık getirdi!..

Türk sanat dünyasının önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde dostlarıyla birlikte yaptığı araba gezintisini kişisel hesabı üzerinden paylaşarak ''Tamam Tamam'' şeklinde açıklama gerçekleştirdi. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan İdo Tatlıses'in bu notu düşmesi üzerine, kullanıcılar tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" açıklamalarına ithafen yapması olarak yorumlandı. İdo Tatlıses, ''Tamam Tamam'' ifadesine siyasi maksatlı yer vermediğini, ancak bu ifadenin farklı taraflara çekildiğini açıkladı. 

İDO TATLISES YAPTIĞI PAYLAŞIMA AÇIKLIK GETİRDİ...

İdo Tatlıses, meydana gelen bu gelişmeler neticesinde resmi Instagram hesabının ‘’insta hikaye’’ bölümü üzerinden paylaşımda bulunduğu ‘’Tamam Tamam’’ ifadesine açıklık getirdi. Dj ve şarkıcı İdo Tatlıses, babasının tam tersine siyasetli uzaktan yakından ilgili olmadığının altını özellikle çizerek, bulunduğu bu paylaşımın farklı noktalara çekildiğini vurguladı. Öte yandan "Benim siyaset yapmak gibi bir amacım yok. Paylaştığım şarkı başka başka yerlere çekilmiş" şeklinde ifadelere yer verdi.

İDO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.