Öne Çıkanlar terörist ışid türkiye terör örgütü terör

İşçiler Çankaya Köşkü'nde
1 Mayıs coşkusu Türkiye'deki tüm alanlarda devam ederken bir ilk yaşandı ve işçiler Çankaya Köşkü'ne çıktı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği yemekte buluşan işçiler, hükümete sorunlarını anlattı.

"ÜLKENİN BÜTÜN SERVESTİ, BİRİKİMİ İŞÇİLERİMİZİN ESERİDİR"

Davutoğlu, alın teriyle, gayretle ülkeye katkıda bulunan bütün emekçilerin bayramını kutlayan Davutoğlu helal rızk için evlerinde, iş yerlerinde, tarlada bahçede çalışan annelere, babalara en içten sevgi ve saygılarını, hayata yeni atılmış, evinin geçimine katkı yapmak için çalışan genç emekçilere ise muhabbetlerini sunduğunu ifade etti ve devamında şunları söyledi:
"Bu ülkenin bütün serveti, bütün birikimi siz işçilerimizin eseridir. Bu ülkede toplanan her kuruş vergi sizin alın terinizin ürünüdür. Bu ülkenin yüzünü ağartan her eser o nasırlı ellerinizin ürünüdür. Bizim size teşekkür borcumuz var. Türkiye sizin gayretlerinize, sizin gücünüze muhtaçtır. En büyük güç bu anlamda alın teriyle helal rızk için gayret sarf eden emekçilerimizin gücüdür."

"HÜRMETİ, TAKDİRİ, TEŞEKKÜRÜ EN ÇOK EMEKÇİLERİMİZ HAK EDİYOR"




Davutoğlu, kendilerine düşenin, emekçilere hizmet etmek, çalışma barışını, çalışma hayatında adaletli paylaşımı sağlamak, her bir işçinin huzur içinde evine gitmesinin şartlarını oluşturmak ve gelir adaletsizliğini gidermek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Biz de bütün gayretimizle verdiğimiz sözleri yerine getirmeye, işçilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Koşullarınızı iyileştirmeye çalışıyoruz. Mümkün olduğunca her bir eve giden rızkın en iyi şartlarda çoluğumuza, çocuğumuza ulaşmasına çalışıyoruz. Hürmeti, muhabbeti, takdiri, teşekkürü en çok sizler emekçilerimiz hak ediyor. Sizlerle aynı sofrada yemek yemek, sizlerle omuz omuza olmak sizlerle göz göze bakmak bizim için en büyük gurur kaynağıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.