Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri fenerbahçe konyaspor son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı

Erdoğan Külliye'de yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Bizim bıraktığımız boşlukları terör örgütleri dolduruyorlar. Yıllarca bu ülkede silahsız terör örgütü olur mu diyorlardı. Oluyormuş.. Şu anda PKK'nın elinde olmayan silahlarla bizi vurdu bu şerefsizler. F-16 Skorsky tanklarla üzerimize yürüdüler.

BU İMANI, AŞKI GÖRÜYOR MUSUNUZ?

Geçen gün tankın paletlerine kolunu kaptıran kahraman vatandaşımız Sabri le görüşüyorum. Nasılsın dedim ben iyiyim sen nasılsın dedi bana. Napıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun dediğimde bana 6 yaşından beri hava savunma sistemlerine merakım var çalışıyorum dedi. Bu imanı görüyor musunuz aşkı görüyor musunuz?

"BU MİLLET İMANLI ÇILGIN TÜRKLER"

Bu millet başka bir millet. Bu millet tanımlanamaz. Hani 'Çılgın Türkler' diyorlar ya ama bu millet 'İmanlı Çılgın Türkler.' Böyle gittiler işin üzerine. Ne yaptığını, neyi yaptığını, ne için yaptığını çok iyi biliyor.

HANIM KARDEŞLERİMİZ BİZE NENE HATUN'U HATIRLATTI

Bu millet büyük bir millet. Bu millet kaçak bir millet değil. Kaçaklar belli onlar şimdi kaçtı bizde kovalıyoruz. Bunu da bir intikam hırsı ile yapmadığımızı söyleyeyim. 240 şehidimizin kanını yerde bırakamayız. Düşünün ki ben bir cumhurbaşkanı olarak en yakın mesai arkadaşımı kaybettim. O arzu ettiği yüce makama ulaştı. 16 yaşındaki yavrusu da onunla beraber o makama yürüdü.

Bu işi adalet çerçevesinde hukuk içinde hesabını soracağız. 15 Temmuz'da şanlı tarihimiz yeniden canlandı. Türkiye'yi Fetullahçı Terör Örgütü eliyle esir etmek, Suriye'de, Libya'da, Irak'ta ve Afganistan'da yaşanan o acı görüntüleri, burada tekrarlamak isteyenlere milletimiz tarihi bir ders vermiştir.

Ne diyo FETÖ'nün sözde kalemşörleri bu millet silahların karşısına dikilemez kaçarlar diyor. Ama benim milletim anında meydana dökülmekle kalmadı tankların önüne geçti. Tankların altında şehit oldu. Gövdesi parçalarcasına hanım kardeşim bize Nene Hatun'ları hatırlattı, şehit oldu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.