Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Kamuran Yüksek skandal açıklamalarına devam ediyor: "Vergi vermeyin"

Doğudaki vatandaşlara “elektriği kaçak kullanma” çağrısı yapan HDP’ye yakınlığıyla bilinen DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek yüzsüz açıklamalarında vites büyüttü. Yüksek bu sefer “vergi de vermeyin” dedi

Yüksek devletin kendilerini sömürdüğünü ve ödenen vergilerle tank ve silah yapıldığını söyledi. Yüksek kendince çözüm önerisi de sunuyor. Yeni sistemde yerel meclislerin olmasını ve vergilerin bu meclise taşınması gerektiğini söyledi.

Yüksek, tek çözüm yolunun ise özerklik olduğunu dile getirdi. Dil ve kimliğin özgürleşmesi için özerkliğin gerektiğini belirtti.

Kamuran Yüksek skandal sözlerini girdiklerini yoldan asla geri dönmeyeceğini söyleyerek noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nahide 8 yıl önce

Artik soyleyecek. Soz bulamiyom bu serefsizleri neden tv ve medya gosteriyor yasak getirin kendi kedilerini yisinler onlarin konusdugu Her seye yasak gelsin. Ayrica hapiden yiye besliyoruz ki oldurelim gitsin itler. Hdp Adam yurduna koy mamaliyiz.