Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Türkiye'deki anayasa değişikliği için Avrupa'da kıyasıya süren 'hayır' propagandası bu kez Kanada'da ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Gülen'in sözleriyle sözde komedi yapan Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" sorusuyla haddini aştı.

FETÖ'cülerin Türkiye ve Erdoğan aleyhindeki iftiralarından kurgulanmış cümleler ile mizah yapmaya çalışan Kanadalı televizyoncu Trevor Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" diye sordu.

Hazırladığı videoda Türkiye ve Erdoğan'a karşı haddini aşan ifadeler kullanan televizyoncunun bu sorusu teröristbaşı Fetullah Gülen'in 15 Temmuz'dan sonra Mısır televizyonuna verdiği röportajdaki sözlerini hatırlattı. Gülen de 15 Temmuz'dan hemen sonra "Batı, Türkiye'ye müdahale etsin, AK Parti hükümetini düşürsün" demişti. 

Öte yandan Türkiye'de bir çok general, belediye başkanı, savcı, hakim, gazetecinin tutuklandığını sözlerine ekleyen ancak bu tutukluların darbeci, darbe yapmakla suçlandığını, terör örgütü mensubu olduğunu ve bu örgütlere destek verdiklerini ise es geçen şarlatan televizyoncu, Türkiye'den bi haber karalama kampanyasına koşulsuz katılmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 7 yıl önce

Eceli gelen Köpek Cami avlusuna isermis....bunlarda kasiniyor serefsiz Domuz Kafirler ... FUCK CANADA