Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'yı değil Erdoğan'ı suçladı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kez daha ülkesini şikayet etti, hedefinde ise bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.
Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği ülkelerinin büyükelçileriyle kahvaltıda buluştu. Görüşmede AB ile vize muafiyeti ve Almanya'da oylanan 1915 olaylarına ilişkin tasarı ele alındı. CHP lideri ise, hem vize muafiyetinde hem de 1915 olayları tasarısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu.
Kılıçdaroğlu, basına kapalı bölümde ''Sözde 'Ermeni soykırımı' karar tasarısı da Avrupa ülkelerinin Erdoğan'a bakış açısından kaynaklanıyor. Ancakbu tutum sadece Erdoğan'a değil Türkiye'ye bedel ödetiyor" ifadelerini kullanmakta sakınca görmedi. Gazetecilerin karşısına çıktığındaysa bu sözleri sarfetmemiş gibi Avrupa Birliği'ne yüklendi.
Kılıçdaroğlu'nun içeride Türkiye'yi şikayet eden, dışarıda ise AB'yi eleştiren ikircikli tutumu Başbakan Binali Yıldırım'ın gündemindeydi, CHP liderine "elin yabancılarından tavsiye alacağına milletin önüne gel" diye seslendi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, eleştiri oklarını Türkiye'yi şikayet eden Kılıçdaroğlu'na yöneltti.
Bozdağ, "AB elçileri kendisini birinci parti yapacaksa yatırım yapmaya devam etsim. Ama birinci yapacak olan Türk milletidir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA 8 yıl önce

ERDOĞAN SİKSİN SENİ GAVAT

Avatar
Doğrucu 8 yıl önce

Lan keMAL ülkeyi dışarıya şikayet eden Siz şerefsizler değilmiydi biz. Şimdi de RTE yi mi suçluyorsun.

Avatar
turan 8 yıl önce

Yazık ettin kemal