Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de "ihlal kabul edilemez" dedi!

 Rusya'ya ait 1 adet SU-34 uçağı dün saat 11.46'da Türkiye hava sahasını ihlal etti. İhlal sonrası Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve bağlı Amasya, Ankara,Balıkesir, Diyarbakır ve Malatya ana jet üslerinde,“her an her şeye hazırlıklı olmak" anlamına gelen “Turuncu" alarm seviyesine geçildi.


"İHLAL KABUL EDİLEMEZ"

Yaşanan gerilimle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'da yaptığı konuşmada "Sınır ihlali olduğu açıkça görülüyor" diyerek hükümetin gereğini yapmasını doğal karşılayacaklarını ifade etti.

"Bir ülkenin sınırları korunması esastır. Bizim sınırlarımız ihlal ediliyorsa gereği yapılmalı. Angajman kuralları belirlenmiştir. Rus uçaklarının ihlal etmesi kabul edilemez. Hükümet gereğini yapacaksa doğal karşılarız. Sınır ihlali olduğu açıkça görülüyor." dedi.

UÇAK DÜŞÜRÜLDÜĞÜNDE RUSYA'YA DESTEK VERMİŞTİ

Bugün hükümete destek açıklaması yapan Kılıçdaroğlu Rus uçağının düşürülmesinden sonra hükümet karşıtı söylemlerle gündeme gelmiş, Putin'in yanında saf tutmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kado 8 yıl önce

Dengesiz bir zihniyet Ke MAL

Avatar
Metin Yalcin 8 yıl önce

Bu şahıs Türkiye yönetecek olursa Türk Milletin hali çok vahim olur ...

Avatar
Yaşar 8 yıl önce

Uçak düşünüldüğünde ihlâl yok muydu o zaman putin in yanında yer almış tin sen nasıl adamsın bu millet sana nasıl güvensin hiç mi utanmazsin sen milletin aklıyla alay mı ediyorsun.Utanmadan bu milleti yönetmeye talip oluyorsun.Seninle konuşmaya deymez.

Avatar
Çılgın Türk 8 yıl önce

Hukumete yüklenmek için ucagin dusmesini bekliyo dallama.

Avatar
İnce v 8 yıl önce

Kılıçtaroğlunun iki yüzlü olduğunu kelde bilir körde her tarafa yamulan bir kişiliğe sahip

Avatar
kartal 8 yıl önce

anlam veremedim sana kemal abi

Avatar
Memet 8 yıl önce

Bu adam bir proje iç savaşı çıkartması için getirdiler kasetle kaç sefer oyum azalirsa şu kadar bu kadar oy almassam birakacam dedi neden bırakmadı çünkü proje yavaş yavaş hayata geçiyor ondan sonra bırakır şimdilik torerle mucadeledeki tarzına bakarsanız projeyi görürsünüz

Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Bu herfin ağzıyla götünü ben anlamadım hangisinden konuşuyor bunun işi gücü puşluk bugün böyle konuşur yarın tam tersini söyler bunun ipiyle kuyuya inilmez bu herif babasını bile satar