Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu'na katıldı.

KAN DÖKMEDEN GERÇEKLEŞTİREMEZSİNİZ

Kurulda başkanlık sistemi ile ilgili görüşlerini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Anayasa'yı değiştirelim; ne için? 'Başkanlık sistemini getireceğiz'. Bir kişi konuşacak, Türkiye susacak. Bir kişi konuaşacak, hakim ona göre karar verecek. Bir kişi konuşacak, ona göre milletvekili listeleri hazırlanacak. Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" dedi.

ATATÜRK'ÜN ADINI ÇIKARAMAZSIN

Anayasa'nın değiştirilemez ilk 4 maddesi üzerinden hükümetin bu konudaki tutumunu da eleştiren Kılıçdaroğlu, "Orada Atatürk milliyetçiliği var ya Atatürk adını nasıl çıkarırız oradan, bütün formül onun üzerine kurulu. Kardeşim sen kim olursan ol, ne kadar güçlü olursan ol sen Atatürk'ün adını Anayasa'dan çıkaramazsın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Bayraktar 8 yıl önce

Dunyanin gelismis ulkeleri baskanlik sistemi ile yönetiliyor bizde islama ve dunyaya tekrar liderlik yapacaksak bu sistem gelmeli chp.hdp.diger gavurlar tavsiye etmiyorsa demekki hayırlı olacak bu kadar basit

Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Eskiden osmanlı padişahları rus çarının dediğinin tam tersini yaparlarmış ve isdedikleri neticeyi alırlarmış kılıçtar oğlu bu başkanlık sistemi gelmesin diye herşeyi yapmaya çalışıyor demekki akp nin yaptığı doğru başkanlık sistemi gelirse chp diye birşey kalmaz zaten chp biterse terörde biter teröriste türkiye isdediği seviyeye engeç 5 yılda gelir

Avatar
Ayhan dayıoğlu 8 yıl önce

Avatar
Asim 8 yıl önce

VAllah ben bi yabancı olarak düşüniyorum Türkiyen hakikaten zoor işi Bir Kemal duşmanlarle savaştı ve türk cumhuriyetını kurmuş, diyer Kemal duşmanlarle işbirlıgi Türkiyey parçalamak için yapiyor?! Üstelik Cumhuriyeti kuran Kemalın adını kulanarak?! Zoor dedim bu Kemalın arkasında kim var? Muakak ki arkasında çeşitli kalibar duşmanle işbirligi var?! Dolaysiyle bu Kemal ayni komunist partisınde ki kalıntı adamların kopyesi!!! Kendim eski Yugoslavyada dogduğum için bunu çok açikça farkediyorum. Atatürkü Allah rahmet eylesın büyük adammış, Cumhuriyeti kurmuş, evet kurmuş vasifesını yapmış herbir Cumhurbaşkani gibi. Bu gün Atatürk yaşşasaydı? Muakak değışecekti, değışmek zoorunda olacaktı, çünkü dün bu gün deyil dolaysıyle, nekadar geridüşünce bu Atatürkçiler 70 yıldan fazla yani benım dogduğum zamanın kararları daha geçerli olsun hayret!!! Yeni Türkiye genç millet ileri gitmeli.Atatürkçilıklen Türkiyey geri brakmak istiyorlar, kimimiş bunlar? Kemal Kılıçdaroğlu duşmanlarle beraber,hayret CHP-liler görmuyormular aciba?!

Avatar
ADEM 8 yıl önce

SİYASİ SAPIK YİNE ABUK SUBUK KONUŞMUŞ,,TÜRKİYE HALKI NEZDİNDE KENDİSİ HÜKÜMSÜZDÜR,,SALAK SIRTINDA BİR YÜK VARMIŞ GİBİ,,ALTINA YATACAK YER ARIYOR,,AMA KİM NAPSIN..

Avatar
Ay Remzi 8 yıl önce

ALLAH seni bildiği gibi yapsın inşAllah rezil

Avatar
Mehmet Memiş 8 yıl önce

KILICTAROGLU
PKK LİDERiİ OLMALI Bir ELİNE KELEŞ BİR ELİNEDE PATLAYICI OLMASII. GEREKEN YER KANDİL

Avatar
bozkurt 8 yıl önce

Kılıçdaroğlu neyin peşinden sen