Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kılıçdaroğlu: Bu iktidara mecbur değilim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, meclis toplantısı öncesi gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Hükümeti sert sözlerle eleştiren Kılıçdaroğlu, cümlelerini tamamlamadan önce "Ben bu iktidara mecbur değilim" ifadelerini kullandı.

MECBUR DEĞİLİM

"Bu işin sorumlusu kim? Ülkeyi bu hale kimler getirdi? Her seferinde düşman yaratıyorlar. Sorumluluklarını halktan kaçırmak istiyorlar. Hitler taktiği bu. Yoksa bu işin sorumlusu bu ülkeyi yönetenler mi? Eğer onlarsa hepimize görev düşüyor. Bunların gitmesi lazım.

Erdemsizlikle, bilgisizlikle, kabadayılıkla ülke yönetilemez. Ben bu iktidarla yaşamaya mecbur değilim. Ben terörle birlikte yaşamaya mecbur değilim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet topatan 8 yıl önce

Bende senin zırvalarını dinlemek zorunda değilim
yeter artik parazit yapma

Avatar
hasan yıldırım 8 yıl önce

MAAAL hışt MAL. Aç kulağını bir daha dinle. Bu millet sizede baktı hükümete de baktı. Baktıki sizden bir b.k olmaz % 49.5 oyla bu hükümeti istedi.

Avatar
Drej 8 yıl önce

Ortak hareket ettiğini pkkla kandil de yaşa seni tutan yok

Avatar
MUZAFFER BALIK 8 yıl önce

AMACI MİLLETİ SOKAĞA DÖKÜP KAOSTAN YARARLANACAK.YEMEZLER

Avatar
Şenol 8 yıl önce

Beğenmiyorsan kapı şu

Avatar
Türkoglu 8 yıl önce

Bu adam deli mi nedir, Türk milletinin iktidara secmis oldugu bir hükümeti bu ne kimin neyin oldugu belli olmiyan kilictároglu ben bu Hükümeti tanimam diyor tanimam diyor yani Türk milletine saygizislik degilmi sayet Türk ise.

Avatar
Swat 8 yıl önce

Mecbur değilsen dibi orda cehennemin yürrü ikile anca gidersin

Avatar
sanane 8 yıl önce

seve seve degil s...e s... e