Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Kılıçdaroğlu cenazede yumurta atanlara terörist dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da CHP milletvekilleri ile bir araya geldi.

"BİZİM TAVRIMIZ BELLİ"

CHP'li vekillere hitap eden Kılıçdaroğlu dokunulmazlıklarla ilgili, "Bizim tavrımız başından beri belliydi. Milletvekilini dokunuyorsunuz ama bakana dokunmuyorsunuz? Millitvekiliği dokunulmazlığı aslında soruşturmanın ertelenmesiyle alakalı bir durum. Peki bakanların dokunulmazlığı neden sürekli arkadaşlar. Bakanların özel zırhı var bunun kalkmasını istedik o da olmadı" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında kandil kutlaması yaparak "Bugün 21 Mayıs. Berat Kandili. Herkesin kandilini kutluyorum" dedi.
CHP Lideri şehit cenazesinde kendisine yumurta atılmasına ilişkin olarak da şunları söyledi:

"ŞEHİT CENAZESİNDE TERÖR SALDIRISI YAPTILAR"

"Ankara'da şehit cenazesini katıldım. Fırsat buldukça şehit ailelerini ziyaret ederiz. Bir kişi önce "Bu şehit cenazesinde sizin ne işiniz var" diye sordu.
Arkasından protestolar gelmeye başladı. Şehit alilelerini gittiğimiz zaman onlar bize sitemde bulunuyorlar. Niye bu terörü bitir miyorsunuz? Acı bizim ocağımıza düşüyor. Doğru ateş oraya düşüyor. Dün farkılı bir tabloydu. Ceplerine yumurta koşup şehit cenazesine gelmişler. Niçin şehidi istismar için. Şehitlere saygısızlık en büyük terör saldırısıdır.

"SAVCILAR BU TERÖRİSTLERDEN HESAP SORSUN"

Savcılara sesleniyorum bu teröristelerden hesap sormak senin görevin.
CHP'yi terörle bir arada göstermek isteyen insanlar namusuz, şerefsiz, ahlaksız insanlardır. Şehidine saygısı olmayan bir insan Müslüman olamaz. İnsansan da olamaz. Bu alçaklara sesleniyorum. Birisi şehitlerimize kelle dedi. Bunlar ne yaptı? Şehide kelle diyen adamın önünde diz çöktüler. Satılık adamlar,kimliksiz, kişiliksiz adamlar, Siz insan değilsiniz. Sizi oraya taşıyanlar zaten insan değil.

Her ortamda direneceğiz. Gün geri adım atma günü değildir. Gün demokrasiyi, insan haklarını savunma günüdür. Türkiye'nin kurtuluşu CHP'nin elindedir. AKP devletine karşı mücadele ettiğimizi herkes bilmeli"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulten 8 yıl önce

Oh ne iyi yapmıslar

Avatar
senol 8 yıl önce

Bakana dokunulmazlik neden surekli guzel bir soru ve mantikli geldi yani bakan istedigini yapar kimse birsey diyemezni demek