Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Kılıçdaroğlu'dan akıl almaz hareket
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da partisinin il başkanları toplantısına katıldı.
Burada yaptığı konuşmada, "kan dökmeden yapamazsınız" şeklindeki skandal sözlerini tekrarlayan Kılıçdaroğlu, "aynı şeyleri söylüyorum" diyerek önceki sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.

TERÖRE DESTEK VEREN AKADEMİSYENLERİ SAVUNDU
Ancak Kılıçdaroğlu, "kansız olmaz" söylemini bile gölgede bırakan başka bir tuhaflığa imza attı.
CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken, sözü teröre destek bildirisi yayınlayan ve büyük tepki çeken 1128 akademisyene getirdi, "Öğretim üyeleri bildiri imzaladı diye hepsini vatan haini ilan ettiler, birbirimizi nasıl dinleyeceğiz, samimi olarak düşüncelerimizi nasıl birbirimize aktaracağız" ifadelerini kullandı.

ŞEHİT TAZİYE ÇADIRINI ZİYARET ETTİ
Kılıçdaroğlu il başkanları toplantısında bu sözleri söyledikten hemen sonra ise şehit Ferhat Arslan için Altıntepe Mahallesi'nde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.
Burada şehidin kardeşi Reşat Arslan ile konuşan Kılıçdaroğlu, Arslan'ın "Meclis'te gereğini yapın" talebine, "gereğini yapacağız" cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cesur ozkurt 8 yıl önce

Ortalik maymunu olmus, ne dedigini biliyor ne yaptigini

Avatar
Hayri Kızıl 8 yıl önce

Bir insan nasıl olurda hem Atatürk'çü,hem de vatan haini olur anlıyamıyorum.Atatürk sanırım gençliğe hitabesinde İsmet İnönü ve Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiş.Atatürk'ün cephede kazandığı ülkenin akıbetini masa başında düşmanlara satmış.Şimdide Kürtlerle pazarlık yapıyordur,Başbakanınız ben olayım diye.