Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Kılıçdaroğlu Davutoğlu'na neler söyledi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu bir görüşme yaptı.İşte o görüşmenin satırbaşlarını Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı;

“İÇİŞLERİ BAKANI'NIN İSTİFA ETMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM”

Kılıçdaroğlu Başbakan Davutoğlu’na İçişleri bakanının görevden alınması gerektiğini söylediğini belirtti. Suudi Arabistan’da bile kral gerekli adımları atıyor açıklamasını yaptı. Adalet Bakanı’nın soruları yanıtlarken gülmesini eleştirdi.

SOSYAL MEDYA SAVAŞLARI

Kılıçdaroğlu Davutoğlu’na Ak Partililerin özellikle de Burhan Kuzu’nun attığı tweet’lerden dolayı dert yandı. “halk kaosu seçti” ifadesini eleştirdi. Davutoğlu ise CHP’lilerin attığı tweet’lerden bahsedince Kılıçdaroğlu “ben gerekeni yaptım” dediğini söyledi.

CEMAAT KANALLARI

Kılıçdaroğlu Digitürk'ün 7 kanalı platformundan çıkarmasını da eleştirdi. “Savcının keyfi kararı” ifadesini kullandı.

SEDAT PEKER’İN MİTİNGİ

Kılıçdaroğlu Davutoğlu’na “bir mafya babası çıkıp miting yapıyor, oluk oluk kan akacak diyor, hiçbir savcı da birşey yapmıyor” dediğini söyledi.

DEMİRTAŞ’I KENARA ATMAYIN

CHP lideri ayrıca HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın görmezden gelinmesinin yanlış olduğunu başbakana söylediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.