Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Kılıçdaroğlu Focus dergisine verdiği demeç hakkında açıklama yaptı!

Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Focus dergisine verdiği tartışma yaratan mülakatı savundu.

"BEN O SÖZLERİ MECLİS'TE DE SÖYLEDİM"

"Türkiye'de can ve mal güvenliği olmadığına dair" sözlerini sadece Alman dergisinde değil, daha önce birçok kez TBMM Genel Kurulu'nda ve partisinin grup toplantılarında da dile getirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, buna karşın Almanların Türkiye'ye gelmesinin güvenliği olmadığı şeklinde bir ifadesinin olmadığını vurguladı.

Kılıçdaroğlu Focus dergisine verdiği demeci savundu

"BANA KARŞI BEL ALTI KAMPANYA YÜRÜTÜLÜYOR"

Kılıçdaroğlu, AK Parti eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın çok tartışılan çıkışının gündemden düşürülmesi amacıyla kendisine karşı bel altı bir kampanya yürütüldüğünü iddia ederek, "OHAL devam ettiği sürece Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur demeye devam edeceğim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hsn 7 yıl önce

Her dualarimda sen varsin KeMAL ALLAH tez zamanda belani versin InşaAllah.amin

Avatar
Asım 7 yıl önce

Hâlâ bana bel altı vuruyorlar diyerek ahkam kesmeye devam ediyor ulan sen bir partinin genel biskanisin eski bir MKYK üyesinin söylediği söze itibar ediyorsun unutma eski bir MKYK üyesi dengir mir frat da bugün hdp den milletvekili