Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Kılıçdaroğlu'ndan flaş ifadeler! Bakın koalisyon neden kurulamamış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinden sonraki koalisyon görüşmeleriyle ilgili detaylı bilgiler paylaştı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine “bana ve aileme dokunmama güvencesi ver” mesajını gönderdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu bu meselenin yargının konusu olduğunu bu yüzden garanti veremeyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu’na göre koalisyon bu yüzden kurulamadı.

KAMPANYADA KULLANALIM MI?   

CHP’liler Kemal Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran seçimleri için yapılan kampanyada Erdoğan’ın bu isteğini kullanalım mı sorusuna “kullanmayın” yanıtı verdi.

DAVUTOĞLU’NA SÖYLEDİKLERİM ANINDA ERDOĞAN’A GİTTİ

Kılıçdaroğlu koalisyon görüşmeleri sırasında Davutoğlu’na söylediği “17 – 25 Aralık dosyalarını meclise getiren olursa buna destek oluruz ve Cumhurbaşkanı’na giden örtülü ödeneğin alınması konusunda bir girişim olursa buna destek oluruz” sözlerinin aynı günün akşamı Erdoğan’ın kulağına gittiğini ve koalisyonu bu nedenlerle kurulamadığını söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.